Vepřové maso

vepřová panenka
245 Kč

Nejjemnější část vepřového masa.

Kód: 44
Vepřová krkovice bez kosti
178 Kč

Maso z krkovice je jemně protkané tukem.

Kód: 37
Vepřová pečeně bez kosti
167 Kč

Vepřová pečeně je velmi libové, chutné maso

Kód: 39
bůček bez kosti
165 Kč

Vepřový bok se táhne od krku až k pupku.

Kód: 9056
Vepřová kýta bez kosti
147 Kč

Vepřová kýta je čistá svalovina. 

Kód: 41
Vepřová plec bez kosti
141 Kč

Plec je vyvážené maso.

Kód: 43
Vepřové ocásky
139 Kč

Vepřové ocásky se oddělují z kýty.

Kód: 294
Vepřový bok s kostí
139 Kč

Podklad boku hrudní části všech žeber, žeberní chrupavky a hrudní kost.

Kód: 45
jazyk
127 Kč –7 %
117 Kč

Vepřový jazyk. Nepostradatelná součást zabijačkových hodů 

Kód: 55
Vepřové koleno zadní
106 Kč

Maso vepřového kolene se vyznačuje vysokou šťavnatostí.

Kód: 46
vepřové srdce
97 Kč

Vepřové srdce je velmi křehkým masem.

Kód: 52
vepřová žebra
75 Kč

Vepřová žebra jsou z části žeberní na boku prasete

Kód: 76
Nahoru
Další produkty
16 položek celkem
Naše výroba
Osobní odběr
Vždy čerstvé
Náš chov
Zpět do obchodu