Vepřové maso
10 kg Balíček vepřového masa - Všestranná kvalita pro vaše kulinářské potřeby
5 kg Balíček vepřového masa - Všestranná kvalita pro vaše kulinářské potřeby Představujeme vám náš 5 kg balíček vepřového masa, který je pečlivě sestavený tak, aby uspokojil...
Nejlibovější část vepřového masa s obsahem tuku přibližně 2 %. Panenka je velmi křehká, má delikátní chuť a jemnou strukturu. Je vhodná pro přípravu medailonků, minutek a na...
Krkovice na grilu! Jak to zní? Šťavnaté maso, které spoustu milovníků
Vepřová pečeně, neboli kotleta je velmi libové, chutné maso, po svíčkové druhá nejlibovější a nejjemnější část vepřového masa
Kýta je velice variabilní, může se připravovat jak na plátky, tak na kousky jako ražniči, do různých plněných závitků.
Skvěle se hodí na řízky, vepřový či segedínský guláš, do tlačenek, na pečení – ideální na výpečky ke špenátu.
Podklad boku hrudní části všech žeber, žeberní chrupavky a hrudní kost.
Hodí se na marinování a pečení v kořeněné krustě, s barbecue omáčkou, na grilování. Žebra lze také jen povařit v osolené vodě a podávat s křenem a chlebem, případně je vyudit.