Vepřové maso

vepřová panenka
245 Kč

Nejlibovější část vepřového masa s obsahem tuku přibližně 2 %. Panenka je velmi křehká, má delikátní chuť a jemnou strukturu. Je vhodná pro přípravu medailonků, minutek a na...

Kód: 44
Vepřová krkovice bez kosti
185 Kč

Krkovice na grilu! Jak to zní? Šťavnaté maso, které spoustu milovníků

Kód: 37
Vepřová pečeně bez kosti
177 Kč

Vepřová pečeně, neboli kotleta je velmi libové, chutné maso, po svíčkové druhá nejlibovější a nejjemnější část vepřového masa

Kód: 39
bůček bez kosti
175 Kč

Vepřový bok se táhne od krku až k pupku.

Kód: 9056
Vepřová kýta bez kosti
155 Kč

Kýta je velice variabilní, může se připravovat jak na plátky, tak na kousky jako ražniči, do různých plněných závitků.

Kód: 41
Vepřová plec bez kosti
151 Kč

Skvěle se hodí na  řízky,  vepřový či segedínský guláš, do tlačenek, na pečení – ideální na výpečky ke špenátu. 

Kód: 43
Vepřové ocásky
149 Kč

Vepřové ocásky se oddělují z kýty.

Kód: 294
Vepřový bok s kostí
149 Kč

Podklad boku hrudní části všech žeber, žeberní chrupavky a hrudní kost.

Kód: 45
jazyk
127 Kč

Vepřový jazyk. Nepostradatelná součást zabijačkových hodů 

Kód: 55
Vepřové koleno zadní
116 Kč

Maso vepřového kolene se vyznačuje vysokou šťavnatostí.

Kód: 46
vepřová žebra
81 Kč

Hodí se na marinování a pečení v kořeněné krustě, s barbecue omáčkou, na grilování. Žebra lze také jen povařit v osolené vodě a podávat s křenem a chlebem, případně je vyudit. 

Kód: 76
mozek
65 Kč

Vepřový mozeček - nedílná součást zabijačkových hodů.

Kód: 295
Nahoru
Další produkty
13 položek celkem
Naše výroba
Osobní odběr
Vždy čerstvé
Náš chov
Zpět do obchodu