Grilování
V naší nabídce najdete všechny možné druhy steaků, takže si objednávejte dle vaší chuti. Až budete plánovat grilování a budete chtít mít vše vyřešené dopředu, tak v objednávce napište, kdy maso chcete poslat. My ho vám ho v dostatečné době před dodáním nastaříme, abyste ho měli opravdu luxusní:-)
Je to dlouhý a plochý plátek masa s charakteristický jasně červenou barvou. Má výraznou chuť i vůni a po tepelné úpravě zůstává šťavnatý Vakuově baleno!
Tento kus masa se nazývá špička a používá se na Stroganoff, nebo naškrabaný na tatarský biftek Vakuově baleno!
Tenderloin, nebo také Filet mignon je steak z prostřední části svíčkové, je relativně vysoký a je nezaměnitelný především svou křehkostí a šťavnatostí. Vakuově baleno!
Hodí se na marinování a pečení v kořeněné krustě, s barbecue omáčkou, na grilování. Žebra lze také jen povařit v osolené vodě a podávat s křenem a chlebem, případně je vyudit.
Podklad boku hrudní části všech žeber, žeberní chrupavky a hrudní kost.
Středně namleté maso se smíchá s kořením. Naráží se do přírodních vepřových střívek a středně zaudí. Klobása je vhodná k pozvolnému grilování na ohni.
Naložená kuřecí prsa v marinádě, balená ve vakuu. Bez nutnosti dalších příprav jsou ihned vhodná na gril.
Špekáčky Naše poctivé špekáčky jsou oblíbenou uzeninou u všech gurmánů i trampů! Připravují se podle podle naší tradiční poctivé receptury, s láskou a bez přidané chemie.
Vhodná na pečení, grilování nebo přípravu podle vašich oblíbených receptů.