Grilování
V naší nabídce najdete všechny možné druhy steaků, takže si objednávejte dle vaší chuti. Až budete plánovat grilování a budete chtít mít vše vyřešené dopředu, tak v objednávce napište, kdy maso chcete poslat. My ho vám ho v dostatečné době před dodáním nastaříme, abyste ho měli opravdu luxusní:-)
Krájí se z vysokého roštěnce na přilehlém žebru. další pochoutka na gril, která nemá konkurenci. Porcujeme na 700g s odchylkou +/- 10 %. Vakuově baleno.
Tento kus masa se nazývá špička a používá se na Stroganoff, nebo naškrabaný na tatarský biftek Vakuově baleno!
Skvěle chutná zprudka opečený na pánvi nebo ugrilovaný na uzavřeném grilu. Rump steak je libový a jeho chuť podtrhnete trochou kvalitního oleje. Vakuově baleno!
Jeden steak a dvě různá masa - svíčková z jedné strany písmene "T" a nízký roštěnec z druhé - kdo chce nejvíc, ať si dá T-bone. Porcujeme na 700g s odchylkou +/- 10 %. Vakuově...
Špekáčky Naše poctivé špekáčky jsou oblíbenou uzeninou u všech gurmánů i trampů! Připravují se podle podle naší tradiční poctivé receptury, s láskou a bez přidané chemie.
Středně namleté maso se smíchá s kořením. Naráží se do přírodních vepřových střívek a středně zaudí. Klobása je vhodná k pozvolnému grilování na ohni.
Vinná klobása Hříšně dobrá vinná klobása z Martinic vyrobená podle tradiční receptury. CENA JE ZA 100G
Je krásně prorostlý tukem a hodí se jak na pomalé pečení, tak pro přípravu na grilu při jakékoliv teplotě. Bývá označován jako nejšťavnatější steak. Porcujeme na 700g s...
Je to dlouhý a plochý plátek masa s charakteristický jasně červenou barvou. Má výraznou chuť i vůni a po tepelné úpravě zůstává šťavnatý Vakuově baleno!
Tenderloin, nebo také Filet mignon je steak z prostřední části svíčkové, je relativně vysoký a je nezaměnitelný především svou křehkostí a šťavnatostí. Vakuově baleno!
Hodí se na marinování a pečení v kořeněné krustě, s barbecue omáčkou, na grilování. Žebra lze také jen povařit v osolené vodě a podávat s křenem a chlebem, případně je vyudit.