Drůběží maso
Kachní prsa jsou ideální volbou na pečení
Vhodné na přípravu jakéhokoliv pokrmu. Řízky, minutky, nebo např. grilování.
Kuřecí stehenní řízky jsou výborné na minutkové pokrmy, jako třeba smažené nebo přírodní řízky. Někdo je miluje a někdo je nemusí, z našeho pohledu jsou z nejlepší řízky!
Naše domácí kachna, přímo z naší farmy v Simínském mlýně
Jsou pořádně šťavnaté a když nepodceníte propečení, maso jde od kosti úplně samo
Kuřecí maso je jemné a křehké, je zdrojem plnohodnotných bílkovin, minerálních látek a vitaminů.
Kuřecí čtvrtky jsou skvělou volbou nejenom pro svou masitost a šťavnatost, ale i pro snadnou úpravu, jelikož jsou už naporcované.
Kuřecí křídla jsou skvělá na pečení, grilování a také se často smaží.