Naše domácí uzeniny
Naše domácí uzeniny jsou vyráběny podle našich tradičních receptur a hlavně bez chemie

Jejich typickou chuť a vzhled jim dodává směs koření, ve které nechybí maďarská paprika a česnek. pár cca 110g s odchylkou +/- 10 %.

Vyuzený vepřový bok, který má díky koření lehce pikantní chuť. 1ks cca 400g

Vyuzený, jemně kořeněný vepřový bok bez kosti. Jeho aroma a chuť jsou však nezaměnitelné s jinými druhy mas. 1ks cca 400g

Špekáčky Naše poctivé špekáčky jsou oblíbenou uzeninou u všech gurmánů i trampů! Připravují se podle podle naší tradiční poctivé receptury, s láskou a bez přidané chemie.

Talián ze Simínského mlýna. Regionální potravina v letech 2018 - 2021

Vepřová krkovice bez kosti, na povrchu zlatohnědé barvy, na řezu svalová část růžově červená, tuková část světlá, maso lehce prorostlé, konzistence pevná, pružná, soudržná, vůně...

Šťavnaté libové uzené maso. Pro tuto surovinu je typická zlatavá až tmavohnědá barva, pružná a pevná konzistence. Uzená kýta se může konzumovat studená, ohřátá v páře,...

Jde o šťavnatou pečínku s přirozenou vrstvou tuku. Maso je libové a má velmi jemnou chuť. Uzeno tradičním způsobem.

Uzená žebra plochá jsou naložená vepřová žebra seříznutá z vybraných partií vepřového boku – tzv. plochá masová žebra, zauzená. Hodí se na vaření, grilování i pečení. 1ks cca 400g