Maso, Strana 3
Kuřecí stehenní řízky jsou výborné na minutkové pokrmy, jako třeba smažené nebo přírodní řízky. Někdo je miluje a někdo je nemusí, z našeho pohledu jsou z nejlepší řízky!
Krájí se z vysokého roštěnce na přilehlém žebru. další pochoutka na gril, která nemá konkurenci. Porcujeme na 700g s odchylkou +/- 10 %. Vakuově baleno.
Krkovice na grilu! Jak to zní? Šťavnaté maso, které spoustu milovníků
Kýta je velice variabilní, může se připravovat jak na plátky, tak na kousky jako ražniči, do různých plněných závitků.
Nejlibovější část vepřového masa s obsahem tuku přibližně 2 %. Panenka je velmi křehká, má delikátní chuť a jemnou strukturu. Je vhodná pro přípravu medailonků, minutek a na...
Vepřová pečeně, neboli kotleta je velmi libové, chutné maso, po svíčkové druhá nejlibovější a nejjemnější část vepřového masa
Skvěle se hodí na řízky, vepřový či segedínský guláš, do tlačenek, na pečení – ideální na výpečky ke špenátu.
Hodí se na marinování a pečení v kořeněné krustě, s barbecue omáčkou, na grilování. Žebra lze také jen povařit v osolené vodě a podávat s křenem a chlebem, případně je vyudit.