Maso, Strana 3
Skvěle se hodí na řízky, vepřový či segedínský guláš, do tlačenek, na pečení – ideální na výpečky ke špenátu.
Hodí se na marinování a pečení v kořeněné krustě, s barbecue omáčkou, na grilování. Žebra lze také jen povařit v osolené vodě a podávat s křenem a chlebem, případně je vyudit.
Maso vepřového kolene se vyznačuje vysokou šťavnatostí. Jeden kus má cca 1,5 - 1,7 kg. Tolerance na produktu je 10%.
10 kg Balíček vepřového masa - Všestranná kvalita pro vaše kulinářské potřeby
5 kg Balíček vepřového masa - Všestranná kvalita pro vaše kulinářské potřeby Představujeme vám náš 5 kg balíček vepřového masa, který je pečlivě sestavený tak, aby uspokojil...
Podklad boku hrudní části všech žeber, žeberní chrupavky a hrudní kost.