Maso, Strana 2
Hovězí roštěná je nejdelší zádový sval, který se táhne podél páteře. Jedná se o sval, který není moc namáhaný a proto je maso velmi křehké. Od části krku je vysoký roštěnec...
Kachní prsa jsou ideální volbou na pečení
Kuřecí maso je jemné a křehké, je zdrojem plnohodnotných bílkovin, minerálních látek a vitaminů. Průměrná váha je cca 2,10 kg( cena za 1 kg 99,- Kč)
Kuřecí čtvrtky jsou skvělou volbou nejenom pro svou masitost a šťavnatost, ale i pro snadnou úpravu, jelikož jsou už naporcované.
Vhodné na přípravu jakéhokoliv pokrmu. Řízky, minutky, nebo např. grilování.
Kuřecí stehenní řízky jsou výborné na minutkové pokrmy, jako třeba smažené nebo přírodní řízky. Někdo je miluje a někdo je nemusí, z našeho pohledu jsou z nejlepší řízky!
Mají v kuchyni široké využití - na minutky, restovaná na cibulce podlitá třeba koňakem, dají se také smažit obalovaná, konfitovat v sádle, grilovat, použít
Krkovice na grilu! Jak to zní? Šťavnaté maso, které spoustu milovníků
Kýta je velice variabilní, může se připravovat jak na plátky, tak na kousky jako ražniči, do různých plněných závitků.
Nejlibovější část vepřového masa s obsahem tuku přibližně 2 %. Panenka je velmi křehká, má delikátní chuť a jemnou strukturu. Je vhodná pro přípravu medailonků, minutek a na...