Hovězí maso z našeho volného chovu, Strana 2
Tento kus masa se nazývá špička a používá se na Stroganoff, nebo naškrabaný na tatarský biftek Vakuově baleno!
Tenderloin, nebo také Filet mignon je steak z prostřední části svíčkové, je relativně vysoký a je nezaměnitelný především svou křehkostí a šťavnatostí. Vakuově baleno!
Skvěle chutná zprudka opečený na pánvi nebo ugrilovaný na uzavřeném grilu. Rump steak je libový a jeho chuť podtrhnete trochou kvalitního oleje. Vakuově baleno!
Chuťově je steak jemný, proto je potřeba ho připravovat maximálně na medium Vakuově baleno!
Jeden steak a dvě různá masa - svíčková z jedné strany písmene "T" a nízký roštěnec z druhé - kdo chce nejvíc, ať si dá T-bone. Porcujeme na 700g s odchylkou +/- 10 %. Vakuově...