Naše domácí uzeniny
Naše domácí uzeniny jsou vyráběny podle našich tradičních receptur a hlavně bez chemie

Šťavnaté libové uzené maso. Pro tuto surovinu je typická zlatavá až tmavohnědá barva, pružná a pevná konzistence. Uzená kýta se může...

Poslouží podobně jako uzená kýta či krkovice jako náplň do bramborových knedlíků či masových rolád nebo jakou přísada do těsta na bramboráky. Můžete ho ale i předvařit a poté...

Uzená žebra plochá jsou naložená vepřová žebra seříznutá z vybraných partií vepřového boku – tzv. plochá masová žebra, zauzená. Hodí se na vaření, grilování i pečení.

Typická je pevná a pružná konzistence a přiměřeně slaná chuť. Uzeno tradičním způsobem

Tepelně opracovaný masný výrobek. Určen k dalšímu tepelnému opracování - vaření, pečení apod.

Vídeňské párky Vyrobeny v Martinicích podle původní tradiční receptury.

Vídeňské párky se sýrem Jemné Vídeňské párky se sýrem zachutnají každému. Vyrobeny v Martinicích podle původní tradiční receptury.

Vyuzený vepřový bok, který má díky koření lehce pikantní chuť. 1ks cca 400g

Vyuzený, jemně kořeněný vepřový bok bez kosti. Jeho aroma a chuť jsou však nezaměnitelné s jinými druhy mas. 1ks cca 400g