Maso, Strana 2
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
Kuřecí maso je jemné a křehké, je zdrojem plnohodnotných bílkovin, minerálních látek a vitaminů. Průměrná váha je cca 1,60 kg( cena za 1 kg 119,- Kč)
Kuřecí čtvrtky jsou skvělou volbou nejenom pro svou masitost a šťavnatost, ale i pro snadnou úpravu, jelikož jsou už naporcované.
Vhodné na přípravu jakéhokoliv pokrmu. Řízky, minutky, nebo např. grilování.
Kuřecí stehenní řízky jsou výborné na minutkové pokrmy, jako třeba smažené nebo přírodní řízky. Někdo je miluje a někdo je nemusí, z našeho pohledu jsou z nejlepší řízky!
Mají v kuchyni široké využití - na minutky, restovaná na cibulce podlitá třeba koňakem, dají se také smažit obalovaná, konfitovat v sádle, grilovat, použít
Krkovice na grilu! Jak to zní? Šťavnaté maso, které spoustu milovníků
Kýta je velice variabilní, může se připravovat jak na plátky, tak na kousky jako ražniči, do různých plněných závitků.
Nejlibovější část vepřového masa s obsahem tuku přibližně 2 %. Panenka je velmi křehká, má delikátní chuť a jemnou strukturu. Je vhodná pro přípravu medailonků, minutek a na...
Vepřová pečeně, neboli kotleta je velmi libové, chutné maso, po svíčkové druhá nejlibovější a nejjemnější část vepřového masa
Skvěle se hodí na řízky, vepřový či segedínský guláš, do tlačenek, na pečení – ideální na výpečky ke špenátu.
Hodí se na marinování a pečení v kořeněné krustě, s barbecue omáčkou, na grilování. Žebra lze také jen povařit v osolené vodě a podávat s křenem a chlebem, případně je vyudit.
Maso vepřového kolene se vyznačuje vysokou šťavnatostí. Jeden kus má cca 1,5 - 1,7 kg. Tolerance na produktu je 10%.




