Vepřové maso

vepřová panenka
239 Kč

Nejjemnější část vepřového masa.

Kód: 44
Vepřová pečeně bez kosti
189 Kč

Vepřová pečeně je velmi libové, chutné maso

Kód: 39
Vepřová krkovice bez kosti
179 Kč

Maso z krkovice je jemně protkané tukem.

Kód: 37
Vepřová kýta bez kosti
179 Kč

Vepřová kýta je čistá svalovina. 

Kód: 41
bůček bez kosti
169 Kč

Vepřový bok se táhne od krku až k pupku.

Kód: 9056
Vepřový guláš
169 Kč

Vepřový guláš

Kód: 1017
Vepřový bok s kostí
149 Kč

Podklad boku hrudní části všech žeber, žeberní chrupavky a hrudní kost.

Kód: 45
Vepřová plec bez kosti
139 Kč

Plec je vyvážené maso.

Kód: 43
jazyk
137 Kč

Vepřový jazyk. Nepostradatelná součást zabijačkových hodů 

Kód: 55
Vepřové ocásky
130 Kč

Vepřové ocásky se oddělují z kýty.

Kód: 294
Vepřové koleno zadní
113 Kč

Maso vepřového kolene se vyznačuje vysokou šťavnatostí.

Kód: 46
vepřové srdce
107 Kč

Vepřové srdce je velmi křehkým masem.

Kód: 52
Nahoru
Další produkty
17 položek celkem
Zpět do obchodu