Hovězí maso z našeho volného chovu, Strana 2

Hovězí svíčková - špička
856 Kč

Tento kus masa se nazývá špička a používá se na Stroganoff, nebo naškrabaný na tatarský biftek Vakuově baleno! 

Kód: 69
Hovězí svíčková - Tenderloin
849 Kč

Tenderloin, nebo také Filet mignon je steak z prostřední části svíčkové, je relativně vysoký a je nezaměnitelný především svou křehkostí a šťavnatostí.  Vakuově baleno! 

Kód: 899
shutterstock 2286162463
410 Kč

Skvěle chutná zprudka opečený na pánvi nebo ugrilovaný na uzavřeném grilu. Rump steak je libový a jeho chuť podtrhnete trochou kvalitního oleje. Vakuově baleno! 

Kód: 900
Ořech - Ball Tip Steak
401 Kč

Chuťově je steak jemný, proto je potřeba ho připravovat maximálně na medium Vakuově baleno! 

Kód: 896
Návrh bez názvu (26)
Do týdne přímo z výroby
T-bone steak
Na objednání (do týdne)
859 Kč

Jeden steak a dvě různá masa - svíčková z jedné strany písmene "T" a nízký roštěnec z druhé - kdo chce nejvíc, ať si dá T-bone. Porcujeme na 700g s odchylkou +/- 10 %. Vakuově...

Kód: 898
Nahoru
17 položek celkem
Naše výroba
Osobní odběr
Vždy čerstvé
Náš chov
Zpět do obchodu