Maso, Strana 2
Chuťově je steak jemný, proto je potřeba ho připravovat maximálně na medium Vakuově baleno!
Naše domácí kachna, přímo z naší farmy v Simínském mlýně
Je to dlouhý a plochý plátek masa s charakteristický jasně červenou barvou. Má výraznou chuť i vůni a po tepelné úpravě zůstává šťavnatý Vakuově baleno!
Hovězí roštěná je nejdelší zádový sval, který se táhne podél páteře. Jedná se o sval, který není moc namáhaný a proto je maso velmi křehké. Od části krku je vysoký roštěnec...
Kachní prsa jsou ideální volbou na pečení
Kuřecí maso je jemné a křehké, je zdrojem plnohodnotných bílkovin, minerálních látek a vitaminů.
Kuřecí čtvrtky jsou skvělou volbou nejenom pro svou masitost a šťavnatost, ale i pro snadnou úpravu, jelikož jsou už naporcované.
Kuřecí křídla jsou skvělá na pečení, grilování a také se často smaží.
Jsou pořádně šťavnaté a když nepodceníte propečení, maso jde od kosti úplně samo
Vhodné na přípravu jakéhokoliv pokrmu. Řízky, minutky, nebo např. grilování.